WebDev 15 - Deploy Does Not Match View

Startbeitrag von Paul Murray am 22.10.2012 20:28

Greetings All,

I have single web page with a large cell that I copied over from another project. I changed the color of the gradient from silver/white to orange/white.

It looks fine in the tool.

But when I deploy the page it still shows as silver/white instead of orange/white.

I have tried recompiling, double clicking on the configurations which makes it appear to regenerate the html. But nothing works.

I would test the page in test mode but test mode stopped working with IIS some time ago.

Any help would be appreciated.

Best,

Paul

Antworten:

Hi Paul,

This is a very annoying issue that happens every now and then.
I had a simple link, that would not display in the font that goes with the applied style.
Tried everything, repair project and all, but it never changed.
I ended up creating a new link, copied the code, applied the style and all was fine.

Regards,
Piet

von Piet van Zanten - am 23.10.2012 08:22
sometimes renaming the control sorts this issue out..

von bosher - am 23.10.2012 15:51
Thanks!! I tried renaming and that did not work.

Sadly, recreating the object did work. >:(

von Paul Murray - am 23.10.2012 17:22
Zur Information:
MySnip.de hat keinen Einfluss auf die Inhalte der Beiträge. Bitte kontaktieren Sie den Administrator des Forums bei Problemen oder Löschforderungen über die Kontaktseite.
Falls die Kontaktaufnahme mit dem Administrator des Forums fehlschlägt, kontaktieren Sie uns bitte über die in unserem Impressum angegebenen Daten.