Diese Seite mit anderen teilen ...

Informationen zum Thema:
Forum:
WinDev Forum
Beiträge im Thema:
2
Erster Beitrag:
vor 5 Jahren, 6 Monaten
Letzter Beitrag:
vor 5 Jahren, 6 Monaten
Beteiligte Autoren:
Fabrice Harari.pcs.crosspost, Stef.pcs.crosspost

Send image decrypted from base64 to looper

Startbeitrag von Stef.pcs.crosspost am 18.01.2013 14:39

Hi,

I want to send an image (which was created from translating a base64 string) to an image attribute of a looper. When I perform the code hereafter an image will effectively be added the looper, but the image is simply completely blue ?

The base64 encoding and the translation back to the image I try to fill the looper with is 100% accurate, when I send it to a normal image control using the same code things work out perfectly.
Can anyone explain this behaviour or even better provide a solution to correct it ?
Thx

sTempstring is string
resultimage is Image
gsDrawingBase64=sTempstring
resultimage = Uncrypt(sTempstring,"",cryptNone)
WIN_1.LOOP_Basket..Visible=True
LooperAddLine(LOOP_Basket,"1",resultimage)

Message forwarded from pcsoft.us.windev

Antworten:

Bonjour Stef

1. windev? Webdev? mobile? Loopers do not behave exactly the same in all
environments.
2. I'm not sure that it's possible to add a MEMORY image in a
looperaddline... AFAIK, this instruction is waiting for the path of an
image on disk. You may have to first store the image on disk then load
it in the looper.

Best regards


--
Fabrice Harari
International WinDev, WebDev and WinDev mobile Consulting

More information on http://www.fabriceharari.com


On 1/18/2013 10:39 AM, Stef wrote:
> Hi,
>
> I want to send an image (which was created from translating a base64 string) to an image attribute of a looper. When I perform the code hereafter an image will effectively be added the looper, but the image is simply completely blue ?
>
> The base64 encoding and the translation back to the image I try to fill the looper with is 100% accurate, when I send it to a normal image control using the same code things work out perfectly.
> Can anyone explain this behaviour or even better provide a solution to correct it ?
> Thx
>
> sTempstring is string
> resultimage is Image
> gsDrawingBase64=sTempstring
> resultimage = Uncrypt(sTempstring,"",cryptNone)
> WIN_1.LOOP_Basket..Visible=True
> LooperAddLine(LOOP_Basket,"1",resultimage)
>
Message forwarded from pcsoft.us.windev

von Fabrice Harari.pcs.crosspost - am 18.01.2013 15:00
Zur Information:
MySnip.de hat keinen Einfluss auf die Inhalte der Beiträge. Bitte kontaktieren Sie den Administrator des Forums bei Problemen oder Löschforderungen über die Kontaktseite.
Falls die Kontaktaufnahme mit dem Administrator des Forums fehlschlägt, kontaktieren Sie uns bitte über die in unserem Impressum angegebenen Daten.