[WB19] Missing Project Styles after few days

Startbeitrag von Michael Drechsel am 13.02.2015 12:13

Hi,

I defined a lot of styles (for tables, editfields and so on). After a few days they are completly in the nirwana.
I this a bug ? (like the forgetten setting for the code history ?)

Antworten:

Michael

Sounds like your .sty file has gone awol.

Can you see it in the project directory ?

von DerekT - am 13.02.2015 12:22
Hi Michael,

What exactly do you mean by gone to Nirwana?
Do you get GUI warnings about missing images?
Have the styles disappeared from the controls?
Are the styles missing in the project style sheet?

Regards,
Piet

von Piet van Zanten - am 13.02.2015 12:34
Yes it´s there. But it is an WD/WB project and there is only one *.sty file.
Maybe that´s the problem ?
How handle WB and WD the styles in one project ?

von Michael Drechsel - am 13.02.2015 12:35
I defined a style named "EDT_MY_Project".
The first thing is that the name is not saved. After I click on "modify" and retype the name again its saved.
After few days it looks all ok but if I add a Edit_control I have no projekt styles to select.

von Michael Drechsel - am 13.02.2015 12:38
Hi Michael,

Do you mean you have both projects in the same directory?
That will give a mess I suppose.

Regards,
Piet

von Piet van Zanten - am 13.02.2015 12:49
Yes, and in WD17/WB17 is that no problem.


If you want to use the project code in both worlds (global structures for example) there is no other way.
And WX has the conditional code section to separate the things who not availible in WD/WB.

von Michael Drechsel - am 13.02.2015 12:59
Are you sure that the webdev styles are saved in the *.sty file ?
The help speaks only about windev.

It looks like that the found in a *.wws file.

von Michael Drechsel - am 13.02.2015 13:04
Ah, you are using WB 17.
I remember there was a bug in v17 that the custom styles sometimes were not saved in the project stylesheet, but in the Template stylesheet instead. Perhaps this is the case here?

Regards,
Piet

von Piet van Zanten - am 13.02.2015 13:11
No, I wrote that this was in WX17 no problem.

Now I am on WX19.

von Michael Drechsel - am 13.02.2015 13:45
Zur Information:
MySnip.de hat keinen Einfluss auf die Inhalte der Beiträge. Bitte kontaktieren Sie den Administrator des Forums bei Problemen oder Löschforderungen über die Kontaktseite.
Falls die Kontaktaufnahme mit dem Administrator des Forums fehlschlägt, kontaktieren Sie uns bitte über die in unserem Impressum angegebenen Daten.