Diese Seite mit anderen teilen ...

Informationen zum Thema:
Forum:
WinDev Forum
Beiträge im Thema:
5
Erster Beitrag:
vor 1 Jahr, 7 Monaten
Letzter Beitrag:
vor 1 Jahr, 7 Monaten
Beteiligte Autoren:
Curtis, CCC2, Arie

[WD20] Print Preview of Reports - Corrupt Font [SOLVED]

Startbeitrag von Curtis am 29.03.2016 21:05

All of a sudden any report I preview displays like the font got corrupted somehow with characters on top of of other characters. The space between characters is all wrong.

Repaired and recompiled. Did not help. Anyone ever have this problem?

Antworten:

Re: [WD20] Print Preview of Reports - Corrupt Font

Curtis,

sounds like a matrix printer layout. Maybe the default Windows printer has changed? I believe that's the one used for previews.

von Arie - am 30.03.2016 07:00

Re: [WD20] Print Preview of Reports - Corrupt Font

I thought that might be the problem, but I actually have my regular printer as the default. I also tried making XPS Document Writer the default printer, same problem.

von Curtis - am 30.03.2016 13:46

Re: [WD20] Print Preview of Reports - Corrupt Font

some screen shot and font name you using might give others some clue

von CCC2 - am 31.03.2016 01:28

Re: [WD20] Print Preview of Reports - Corrupt Font

I figured it out. I was trying to use iDestination to set the printer instead of iConfigure.

Now my working code is:

iConfigure(sReportPrinter)
iPreview()
iPrintReport(RPT_Report1)


Note that if iPreview runs before iConfigure it will skip the preview and go directly to printing.

von Curtis - am 31.03.2016 20:23
Zur Information:
MySnip.de hat keinen Einfluss auf die Inhalte der Beiträge. Bitte kontaktieren Sie den Administrator des Forums bei Problemen oder Löschforderungen über die Kontaktseite.
Falls die Kontaktaufnahme mit dem Administrator des Forums fehlschlägt, kontaktieren Sie uns bitte über die in unserem Impressum angegebenen Daten.