Diese Seite mit anderen teilen ...

Informationen zum Thema:
Forum:
WinDev Forum
Beiträge im Thema:
3
Erster Beitrag:
vor 1 Jahr, 3 Monaten
Letzter Beitrag:
vor 1 Jahr, 3 Monaten
Beteiligte Autoren:
Curtis, Peter Holemans

[WD20] Executable is Using Old Code

Startbeitrag von Curtis am 10.05.2016 17:39

If I create a setup procedure and install my application it runs well. If I create an executable and run it from the project_directory/exe folder then old code is used for at least one control. So far I've only noticed just one control, but I have not been able to check the entire app.

Things I tried:
Repaired the project.

Added a ToastDisplay() call to the control, checked it in, recompiled, and regenerated the executable. The ToastDisplay() was not displayed.

Changed one of the icons set by the control, but when I regenerated it was still using the old icons.

Has anyone ever had a problem like this?

Antworten:

Hi Curtis,

Do you have multiple configurations?
If so the executable will be created in the configuration named subdirectory in the exe folder,

Bye,

Peter Holemans

von Peter Holemans - am 10.05.2016 19:13
Only one configuration.

von Curtis - am 10.05.2016 20:17
Zur Information:
MySnip.de hat keinen Einfluss auf die Inhalte der Beiträge. Bitte kontaktieren Sie den Administrator des Forums bei Problemen oder Löschforderungen über die Kontaktseite.
Falls die Kontaktaufnahme mit dem Administrator des Forums fehlschlägt, kontaktieren Sie uns bitte über die in unserem Impressum angegebenen Daten.