Diese Seite mit anderen teilen ...

Informationen zum Thema:
Forum:
WinDev Forum
Beiträge im Thema:
2
Erster Beitrag:
vor 7 Jahren, 7 Monaten
Letzter Beitrag:
vor 7 Jahren, 7 Monaten
Beteiligte Autoren:
Joel

WB15 - HTTPRequest has stopped working

Startbeitrag von Joel am 12.01.2011 18:22

I've been through this a bunch of times and can't figure out what's wrong - this piece of code just seems to have stopped working...

bHTTPResult is boolean = HTTPRequest("https://docs.google.com/Doc?id="+par_GDocAddress)

IF bHTTPResult = True THEN
sHTTPResult is string = HTTPGetResult()
END

All I get back is a False response and an empty string.

Now, if I put the string "https://docs.google.com/Doc?id="+par_GDocAddress"; into a browser, I get the correct page, so I know the url is correct.

Once in a while I get a "true" response while in development mode, but not often. I put in the code:

//trying to fix
//info(par_GDocAddress)
//x is int
//While bHTTPResult = False
// bHTTPResult = HTTPRequest("https://docs.google.com/Doc?id="+par_GDocAddress)
// x++
// trace(x)
//END

This seems to always give me a TRUE response back on my development system, but not on the production server.

Anyone have any ideas?

Antworten:

OK, never mind - it just started working again - by itself - it must have been a problem with the google servers or something!

von Joel - am 12.01.2011 19:13
Zur Information:
MySnip.de hat keinen Einfluss auf die Inhalte der Beiträge. Bitte kontaktieren Sie den Administrator des Forums bei Problemen oder Löschforderungen über die Kontaktseite.
Falls die Kontaktaufnahme mit dem Administrator des Forums fehlschlägt, kontaktieren Sie uns bitte über die in unserem Impressum angegebenen Daten.